Soluțiile noastre

Soluții out-of-the-box specifice industriilor productive pentru o mai bună gestionare într-un cadru flexibil de proceduri și procese

Clarvision ERP

Tool-ul eficient pentru planificare și gestiune consistentă a resurselor


Clarvision Payroll

Suita integrată pentru managementul resurselor umane, de la payroll la dezvoltarea carierei

Clarvision BI

Decizii informate bazate pe date exacte în timp real

Citește mai mult

EDI Platform

Pentru furnizori, distribuitori și parteneri

Citește mai mult

Mobile & Coduri de bare

Asigurați succesul afacerii dumneavoastră oricând și de pretutindeni

Citește mai mult

Web Apps

Aplicații web personalizate pentru nevoile specifice de business ale afacerii dumneavoastră

Citește mai mult

Clarvision CRM

Colaborările de lungă durată au la bază relații bazate pe încredere și eficiență

Citește mai mult

Custom Digital

Rămâneți competitiv cu aplicații și module personalizate conform nevoilor dumneavoastră: Go digital

Citește mai mult

Începând cu anul 2000, EBS Romania, devenită NTT DATA Romania în 2013, a acționat ca furnizor de servicii software atât pe piața natională cât și pe cea externă. În 2002 o echipă tânără de oameni lucra la dezvoltarea unui produs de tip ERP menit să deservească companiile de producție din România, ținând cont de specificul național și de problemele pe care întreprinderile le întâmpinau. Clarvision ERP a ajuns în prezent la peste 200 de implementări în 20 de ramuri industriale diferite.

Echipa Clarvision are în componența sa programatori, testeri, consultanți implementare și consultanți suport utilizator. Fiecare coleg din Clarvision team a adus cu sine experiență valoroasă din firme de producție și ne-am perfecționat împreună de-a lungul celor 14 ani de proiecte IT de succes. Ne-am adaptat și ne adaptăm constant la cerințele, sugestiile și nevoile clienților noștri alături de care colaborăm în parteneriate de lungă durată.

În anul 2013, EBS Romania devine parte din grupul NTT DATA, soluția Clarvision primind o nouă identitate vizuală. Echipa și toate atributele de management, care au condus de-a lungul anilor la numeroase colaborări de success, rămân neschimbate. Noua identitate oferă soluției Clarvision stabilitatea necesară pe piață pentru a asigura clienților săi colaborări de lungă durată într-un mediu economic schimbător și imprevizibil.

Ca parte integrată a grupului NTT DATA, avem peste 76.000 de colegi în 40 de țări, 171 de orașe și regiuni și ne mândrim cu posbilitatea de a accesa mereu informații și tehnologii de ultimă oră și de a oferi clienților o vastă experiență în multiple domenii de interes.

Să vorbim despre soluții.

Programați acum o discuție gratuită cu unul din consultanții noștri pentru a afla mai multe detalii despre Clarvision și în ce măsura acesta soluția potrivită afacerii dumneavoastră.

Contactați-ne!