Soluțiile noastre

Aflați mai multe despre soluția Clarvision ERP și cum aceasta poate susține succesul afacerii dumneavoastră

Clarvision ERP

Un software ERP scalabil, accesibil, flexibil pentru companii de producție


Clarvision Payroll

Soluția software care susține managementul resurselor umane și gestionarea procesului de salarizare

Clarvision CRM

Colaborările de lungă durată au la bază relații bazate pe încredere și eficiență

Citește mai mult

Clarvision BI

Identificați oportunitățile de business în timp util și fiți mereu cu un pas înaintea concurenței

Citește mai mult

EDI

Promovați colaborarea cu partenerii dumneavoastră la următorul nivel: cel digital

Citește mai mult

Clarvision Mobile

Asigurați succesul afacerii dumneavoastră oricând și de pretutindeni

Citește mai mult

Web Apps

Aplicații web personalizate pentru nevoile specifice de business ale afacerii dumneavoastră

Citește mai mult

Digital Services

Go digital – Rămâneți competitiv, țineți pasul cu tehnologia

Citește mai mult

Doriți să aflați mai multe despre soluțiile Clarvision?

Programați acum o discuție gratuită cu unul din consultanții noștri pentru a afla mai multe detalii despre Clarvision și în ce măsura acesta soluția potrivită afacerii dumneavoastră.

Contactați-ne!

Începând cu anul 2000, EBS Romania a devenit furnizor de servicii software atât pe piața natională cât și pe cea externă. În 2002 o echipă tânără de oameni lucra la dezvoltarea unui produs de tip ERP menit să deservească companiile de producție din România, ținând cont de specificul național și de problemele pe care întreprinderile le întâmpinau. Clarvision ERP a fost lansat pe piață la începutul anului 2002, ajungând in prezent la un număr de peste 200 de implementări în 20 de ramuri industriale diferite.

Echipa Clarvision are în componența sa programatori, testeri, consultanți implementare și consultanți suport utilizator. Fiecare coleg din Clarvision team a adus cu sine experiență valoroasă din firme de producție și ne-am perfecționat împreună de-a lungul celor 14 ani de proiecte IT de succes. Ne-am adaptat și ne adaptăm constant la cerințele, sugestiile și nevoile clienților noștri alături de care colaborăm în parteneriate de lungă durată.

În anul 2013, EBS Romania devine parte din grupul NTT DATA, soluția Clarvision primind o nouă identitate vizuală. Echipa și toate atributele de management, care au condus de-a lungul anilor la numeroase colaborări de success, rămân neschimbate. Noua identitate oferă soluției Clarvision stabilitatea necesară pe piață pentru a asigura clienților săi colaborări de lungă durată într-un mediu economic schimbător și imprevizibil.

Ca parte integrată a grupului NTT DATA, avem peste 76.000 de colegi în 40 de țări, 171 de orașe și regiuni și ne mândrim cu posbilitatea de a accesa mereu informații și tehnologii de ultimă oră și de a oferi clienților o vastă experiență în multiple domenii de interes.