Politica de Confidențialitate a Website-ului de Clarvision

Data intrării în vigoare: 4 februarie 2022.

 

  1. SCOPUL UTILIZARII

Vom colecta, prelucra și folosi datele cu caracter personal pe care le furnizați online numai în scopurile care vi s-au comunicat. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise terților fără acordul dumneavoastră expres. Colectarea datelor cu caracter personal și transmiterea acestora către instituțiile de stat și autoritățile abilitate să primească informații va avea loc numai în cadrul legilor relevante sau dacă suntem obligați să facem acest lucru printr-o hotărâre judecătorească. Angajații noștri și societățile de servicii comandate de noi sunt obligați de către noi să păstreze secretul și să respecte toate reglementările relevante privind protecția datelor.

 

  1. SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

În general, folosim datele personale pe care le furnizați pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră sau pentru a vă oferi acces la informații sau oferte specifice, pentru a vă prelucra cererile de angajare sau pentru a ne conforma obligațiilor legale impuse de lege. Poate fi necesar ca noi sau o societate de servicii comandată de noi să folosim aceste date cu caracter personal pentru a vă informa cu privire la ofertele de produse sau pentru a efectua sondaje online pentru a îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră pe site-ul web. Desigur, vă vom respecta dorințele dacă nu doriți să ne furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne sprijini relația cu clienții (în special în scopuri de marketing direct sau de cercetare de piață). Nu vom vinde datele dumneavoastră cu caracter personal către terți și nici nu le vom comercializa în niciun alt mod. Pentru mai multe informații cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru aplicarea la un loc de muncă, vă rugăm să citiți politica de confidențialitate de pe site-ul de cariere.

 

  1. DATE COLECTATE ATUNCI CÂND VIZITAȚI PAGINILE NOASTRE DE INTERNET

Atunci când utilizați paginile noastre de Internet, informațiile sunt trimise automat către serverul site-ului nostru de către browserul utilizat pe dispozitivul dumneavoastră terminal. Aceste informații sunt stocate temporar în fișiere jurnal. Următoarele informații sunt înregistrate fără intervenția dumneavoastră și sunt stocate până la ștergerea lor automată:

  • adresa paginii site-ului web nostru pe care ați accesat-o;
  • adresa site-ului web pe care l-ați vizitat imediat înainte (așa-numitul „ site de referință”)
  • adresa IP a dispozitivului dumneavoastră terminal;
  • data și ora apelului dvs.;
  • starea transferului (fișier transferat, fișier negăsit etc.),
  • proprietățile dispozitivului dumneavoastră terminal, în special sistemul de operare, browserul utilizat și dimensiunea ferestrei browserului dumneavoastră;
  • date de înregistrare: vom colecta și prelucra datele cu caracter personal pe care ni le furnizați la crearea unui cont.
  • date pe care le-ați partajat voluntar cu Societatea: este posibil să colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal (cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail, organizația și numărul de telefon) dacă trimiteți o solicitare prin formularul de contact pus la dispoziție prin intermediul site-ului web.

 

Folosim aceste fișiere jurnal pentru a detecta, elimina sau preveni eventualele perturbări sau atacuri pe site-ul nostru. Cel mai târziu după 24 de ore, datele stocate în fișierele jurnal vor fi șterse sau anonimizate. Temeiul legal pentru aceasta este art. 6 alin. 1 litera f) din GDPR (echilibrarea intereselor, pe baza interesului nostru legitim de a asigura funcționalitatea tehnică a site-ului nostru).

 

În plus, folosim diverse servicii analitice atunci când vizitați site-ul nostru web. Dacă se oferă posibilitatea de a introduce date personale sau de afaceri (adrese de e-mail, nume și adrese), acestea sunt puse la dispoziție în mod voluntar. Datele dumneavoastră vor fi tratate în mod confidențial și vor fi folosite doar pentru a vă procesa cererea, nu vor fi transmise terților. Temeiul legal pentru aceasta este art. 6 alin. 1 litera a) din GDPR coroborat cu consimțământul dumneavoastră dat atunci când trimiteți formularul de contact. Puteți revoca acest consimțământ în orice moment. Revocarea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului până la revocare. Nu există nicio legătură către datele de acces menționate mai sus în fișierele jurnal. După ce cererea a fost procesată de noi, datele vor fi mai întâi stocate în cazul unor întrebări suplimentare. Ștergerea datelor poate fi solicitată în orice moment, în caz contrar datele vor fi șterse după soluționarea completă a chestiunii. Perioada legală de păstrare de șase ani pentru corespondența comercială și de afaceri rămâne neafectată în fiecare caz, art. 6 alin. 1 litera c) din GDPR.

 

În plus, folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale (de exemplu, pentru obligațiile de raportare a incidentelor de siguranță, gestionarea cererii dumneavoastră de exercitare a drepturilor) sau pentru a respecta ordinele Autorității competente. Temeiul legal al prelucrării este necesitatea îndeplinirii unei obligații legale.

 

  1. DESTINATARII DATELOR DE SECURITATE ȘI CU CARACTER PERSONAL

Am luat măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii, distrugerii, manipulării și accesului neautorizat. Toți angajații noștri și toate persoanele implicate în prelucrarea datelor sunt obligate să respecte legile relevante pentru protecția datelor și să gestioneze datele cu caracter personal în mod confidențial. Dacă datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate, informațiile sunt transmise în formă criptată pentru a preveni utilizarea abuzivă a datelor de către terți. Măsurile noastre de securitate sunt revizuite în mod continuu în conformitate cu evoluțiile tehnologice.

 

Datele dumneavoastră personale pot fi partajate și cu unele societăți din grupul nostru pentru prestarea de servicii IT și suport logistic, în rolul lor de procesatori de date. În cazul în care este strict necesar, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi dezvăluite și operatorilor independenți de date, cum ar fi autoritatea competentă. În cazul unei tranzacții corporative extraordinare (de exemplu, cesiune sau închiriere de societate, fuziune etc.), datele pot fi transferate sau furnizat unor terți cumpărători/chiriași sau cesionari. Lista destinatarilor prelucrării este disponibilă scriind la adresa noastră de contact în secțiunea “Contact for questions” (Contact pentru întrebări) de mai jos.

 

  1. CANALE SOCIAL MEDIA

Pe site-ul nostru web veți găsi link-uri către rețelele sociale. Puteți recunoaște aceste link-uri după siglele furnizorilor respectivi. Făcând clic pe linkuri, vă va redirecționa către site-urile de social media corespunzătoare.

Înainte de a accesa link-urile corespunzătoare, nu sunt transmise informații personale furnizorilor respectivi. Accesarea paginii din link este și baza prelucrării datelor cu caracter personal de către furnizorul respectiv în scopuri proprii. Atunci când se conectează la site-ul web al unui furnizor terț, acesta ar trebui să vă informeze întotdeauna cu privire la condițiile lor de protecție a datelor cu caracter personal. De asemenea, putem colecta datele dumneavoastră cu caracter personal pe măsură ce interacționați cu paginile rețelelor sociale utilizate de noi. Unele informații ne sunt furnizate direct de dumneavoastră atunci când decideți să distribuiți, prin intermediul profilului dumneavoastră, imagini publicate pe paginile noastre de social media, să comentați postările noastre și/sau să vă arătați aprecierea pentru unul dintre produsele sau serviciile sau evenimentele noastre, apăsând butonul specific, precum și atunci când decideți să ne trimiteți un mesaj folosind funcția de chat privat sau alte canale puse la dispoziție pe diferitele rețele sociale.

 

Rețineți că obținerea datelor dumneavoastră personale poate depinde de setările pe care le alegeți pentru un anumit furnizor de rețele sociale și de conținutul pe care decideți să îl faceți public. Aceste informații pot include prenumele, numele, unele detalii de contact și imaginea legată de profilul dumneavoastră. Prin urmare, vă rugăm să rețineți că unele dintre informațiile dumneavoastră pot fi vizualizate de noi odată ce vă decideți să urmăriți profilul/pagina rețelei noastre sociale. În acest sens, vă rugăm să citiți politica de confidențialitate a furnizorului respectiv de rețele sociale și să verificați setările de confidențialitate relevante.

 

  1. COOKIE-URI ȘI TEHNOLOGII SIMILARE

6.1. Cookie-uri esențiale și funcții ale site-ului web

Aceste cookie-uri și tehnologii sunt necesare pentru funcționarea site-ului web și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre. Vă puteți seta browserul să blocheze aceste cookie-uri sau să vă notifice cu privire la aceste cookie-uri. Cu toate acestea, unele zone ale site-ului web nu vor funcționa. Cookie-urile absolut necesare au o perioadă de stocare de până la un an.

 

6.1.1. Gestionarea consimțământului

Printre tehnologiile care sunt strict necesare se numără un instrument utilizat pentru a gestiona eventualul consimțământ al dumneavoastră cu privire la funcțiile site-ului web și/sau serviciile de analiză de pe site-ul nostru, „Privacy Preference Center” (Centrul de preferințe privind confidențialitatea).

Cookie-urile utilizate în legătură cu acest instrument au o perioadă de stocare de până la 1 an.

 

6.1.2. Google reCAPTCHA

„Captchas” reprezintă o funcție de securitate a site-ului nostru web, care determină dacă o persoană sau un computer efectuează o anumită introducere. Utilizăm serviciul „reCAPTCHA” de la furnizorul de fonturi Google este Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, SUA („Google”).

 

Când vizitați o pagină cu opțiuni de introducere, transmitem informații despre accesul dumneavoastră la serviciul reCAPTCHA. Acest serviciu verifică în special pe baza următoarelor informații dacă sunteți o ființă umană sau un computer:

  • Adresa IP a dispozitivului dumneavoastră terminal
  • Site-ul web de referință (adresa site-ului web PAYBACK pe care este folosit captcha)
  • Informații despre browserul pe care îl utilizați (de exemplu, tipul și versiunea browserului, rezoluția ecranului, limba, plugin-urile instalate, ora și data)
  • Dacă sunteți înregistrat la Google și v-ați autentificat, contul dumneavoastră Google
  • Comportamentul dumneavoastră de navigare pe site-uri web
  • Comportamentul dumneavoastră de introducere a datelor (de exemplu, mișcările mouse-ului pe suprafețele reCAPTCHA)
  • Dacă este necesar, răspunsurile dumneavoastră la sarcini mici în care trebuie să identificați imagini.

Cookie-urile utilizate în legătură cu acest instrument au o perioadă de stocare de până la 6 luni.

Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate Google și termenii de utilizare pentru serviciile Google.

 

6.1.3. Transmiterea datelor către SUA

Google își operează serverele pentru Google reCAPTCHA și Google Fonts în SUA, adică într-o țară terță din afara UE. Serviciile Google transmit datele dumneavoastră către aceste servere. În prezent, nu există nicio decizie a Comisiei UE conform căreia SUA oferă în general un nivel adecvat de protecție. Cu toate acestea, Google a declarat deja că se va baza pe Clauzele Contractuale Standard (sau așa-numitele „SCC”) pentru a asigura conformitatea cu regulile privind transferurile de date în SUA. Pe lângă SCC, societatea trebuie să ofere garanții suplimentare prin aderarea la și respectarea îndrumărilor continue puse la dispoziție de Comitetul European pentru Protecția Datelor.

 

6.1.4. Temeiul legal

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în legătură cu aceste cookie-uri absolut necesare este articolul 6 paragraful 1 litera f) din GDPR (echilibrarea intereselor, pe baza interesului nostru legitim în punerea la dispoziție fără probleme din punct de vedere tehnic a site-ului nostru web și a serviciilor furnizate prin intermediul acestuia) .

 

6.2. Funcțiile site-ului web

Prin integrarea acestor servicii online și cookie-uri, site-ul web este capabil să ofere funcționalități extinse și conținut personalizat, de exemplu, integrarea videoclipurilor sau „distribuirea” mai ușoară în rețelele sociale. Dacă nu permiteți acest lucru, este posibil ca unele sau toate serviciile noastre să nu funcționeze corect.

 

6.2.1. YouTube

YouTube este folosit pentru integrarea videoclipurilor. YouTube este operat de YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA („YouTube”), o filială a Google.

Dacă v-ați dat consimțământul, browserul dumneavoastră comunică direct cu un server YouTube atunci când apelați o pagină cu videoclip YouTube integrat, care poate înregistra apoi regăsirea conținutului corespunzătoare de către browserul dumneavoastră. YouTube este responsabil pentru prelucrarea datelor rezultate. Dacă sunteți conectat la contul dvs. YouTube atunci când accesați site-ul, permiteți YouTube să atribuie vizita dvs. pe site-ul nostru direct profilului dvs. personal de pe YouTube. Puteți preveni acest lucru prin deconectarea mai întâi de la contul dvs. YouTube.

Cookie-urile utilizate în legătură cu YouTube au o perioadă de stocare de până la 6 luni.

 

Pentru mai multe informații despre modul în care gestionăm datele utilizatorilor, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate YouTube (în calitate de subsidiară a Google) la: https://policies.google.com/privacy

 

6.2.2. Transmiterea datelor către SUA

Serviciile necesare pentru aceste funcții ale site-ului web transmit date cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web în SUA. În prezent, nu există nicio decizie a Comisiei UE conform căreia SUA oferă un nivel adecvat de protecție a datelor. De asemenea, nu există alte garanții adecvate, drepturi aplicabile sau căi de atac eficiente pentru a vă proteja datele în SUA. Prin urmare, există riscul ca furnizorii de servicii din SUA să nu furnizeze datele la același nivel de protecție primit în cadrul Uniunii Europene. Activarea serviciilor și transferul asociat al datelor dumneavoastră către SUA va avea loc numai pe baza consimțământului dumneavoastră declarat în mod expres. Vă rugăm să rețineți că unii dintre furnizorii de servicii se vor baza pe Clauzele Contractuale Standard (sau așa-numitele „SCC”) pentru a asigura conformitatea cu regulile privind transferurile de date către SUA. În plus față de SCC, furnizorii de servicii vor trebui să ofere garanții suplimentare aderând la și urmând îndrumările continue puse la dispoziție de Comitetul European pentru Protecția Datelor.

 

6.2.3. Temeiul legal

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în legătură cu aceste funcții ale site-ului web este reprezentat de consimțământul dumneavoastră (art. 6 alin. 1 litera a) din GDPR). Puteți revoca oricând acest consimțământ din setările cookie-urilor. Revocarea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului până la revocare.

 

6.3. Scopuri de marketing

Aceste servicii și cookie-uri sunt folosite de partenerii noștri de publicitate pentru a vă profila interesele și pentru a vă afișa reclame relevante pe alte site-uri web. Browserul dumneavoastră transmite informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web către serverele acestor companii din SUA, unde sunt prelucrate în continuare în conformitate cu politica de confidențialitate a destinatarului respectiv. Destinatarii prelucrează datele pe propria răspundere. Dacă nu permiteți aceste servicii și cookie-uri, veți experimenta o publicitate mai puțin țintită.

 

Furnizorii acestor servicii online folosesc în special următoarele date în scopurile de marketing menționate:

  • adresa paginii site-ului nostru web pe care o vizitați;
  • adresa site-ului web pe care l-ați vizitat imediat înainte (așa-numitul „site de referință”), respectiv adresa IP a dispozitivului dumneavoastră terminal;
  • informații cu privire la locația dumneavoastră derivate din adresa IP;
  • data și ora accesării dumneavoastră;
  • starea transferului (fișier transferat, fișier negăsit etc.), proprietățile dispozitivului dumneavoastră final, în special sistemul de operare, browserul utilizat și dimensiunea ferestrei browserului dumneavoastră;

 

Furnizorii de servicii respectivi pot combina aceste informații cu alte date pe care le-ați furnizat sau pe care le-au colectat ca parte a utilizării altor servicii de către dumneavoastră.

 

6.3.1. Google Analytics și Google Tag Manager

În scopuri de marketing, folosim produsele „Google Analytics” și „Google Tag Manager” ale Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”).

Scopul acestor servicii de urmărire este de a analiza comportamentul de utilizare al vizitatorilor site-ului nostru web. Pe baza acestor analize, putem plasa reclame suplimentare țintite în rețeaua de publicitate Google pentru a ajunge la potențiali clienți și/sau angajați ai societății noastre. Google prelucrează unele dintre datele colectate în acest proces în numele nostru, precum și în propriile scopuri.

Cookie-urile utilizate în acest context au o perioadă de stocare de până la 2 ani. În măsura în care Google salvează datele colectate în cadrul procesării comenzii, perioada de stocare a acestor date este limitată la maximum 14 luni. Dacă Google stochează datele pe propria răspundere, perioada de stocare poate fi mai lungă.

 

Pentru mai multe informații cu privire la scopul și domeniul de aplicare al colectării datelor și cu privire la prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către Google, precum și cu privire la opțiunile dumneavoastră de setări pentru a vă proteja confidențialitatea, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate Google accesând: https://policies.google.com/privacy

 

6.3.2. LinkedIn Ads

În scopuri de marketing, folosim produsul LinkedIn Ads al rețelei sociale LinkedIn, LinkedIn, un serviciu al LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda („LinkedIn”).

Scopul acestor servicii de urmărire este de a analiza comportamentul de utilizare al vizitatorilor site-ului nostru web. Pe baza acestor analize, putem plasa reclame țintite în rețeaua de publicitate a LinkedIn pentru a ajunge la potențiali clienți și/sau angajați ai societății noastre. LinkedIn prelucrează datele colectate în acest proces în propriile scopuri.

 

Cookie-urile utilizate în acest context au o perioadă de stocare de până la 2 ani.

Pentru mai multe informații cu privire la scopul și amploarea colectării datelor și cu privire la prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către LinkedIn, precum și cu privire la preferințele dumneavoastră de confidențialitate, vă rugăm să consultați politica de confidențialitate a LinkedIn accesând: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

 

6.3.3. Facebook Pixels

 

 

6.3.4. Transmiterea datelor către SUA

Serviciile necesare pentru aceste scopuri de marketing transmit date despre utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web în SUA. În prezent, nu există nicio decizie a Comisiei UE conform căreia SUA oferă un nivel adecvat de protecție a datelor. De asemenea, nu există alte garanții adecvate, drepturi aplicabile sau căi de atac eficiente pentru a vă proteja datele în SUA. Prin urmare, există riscul ca furnizorii de servicii din SUA să nu furnizeze datele la același nivel de protecție pe care îl primesc în cadrul Uniunii Europene. Activarea serviciilor și transferul asociat al datelor dumneavoastră către SUA va avea loc numai pe baza consimțământului dumneavoastră declarat în mod expres. Vă rugăm să rețineți că unii dintre furnizorii de servicii se vor baza pe Clauzele Contractuale Standard (sau așa-numitele „SCC”) pentru a asigura conformitatea cu regulile privind transferurile de date către SUA. În plus față de SCC, furnizorii de servicii vor trebui să ofere garanții suplimentare aderând la și urmând îndrumările continue oferite de Comitetul European pentru Protecția Datelor.

 

6.3.5. Temeiul legal

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în legătură cu aceste scopuri de marketing este consimțământul dumneavoastră (art. 6 alin. 1 litera a) din GDPR). Puteți revoca oricând acest consimțământ din setările cookie-urilor. Revocarea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului până la revocare.

 

  1. DREPTUL DE A OBIECTA

Dacă considerați că este justificat de un motiv întemeiat, în anumite circumstanțe, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă sunt îndeplinite cerințele legale. Pentru a vă declara obiecția, ne puteți contacta prin e-mail la adresa: data.protection@nttdata.ro

 

  1. CELELALTE DREPTURI ALE DUMNEAVOASTRĂ

La cerere, vă vom informa dacă și, dacă da, ce date despre dumneavoastră au fost stocate. Dacă sunt îndeplinite cerințele legale, aveți dreptul să corectați, să restricționați prelucrarea sau să ștergeți aceste date și să accesați datele dumneavoastră cu caracter personal sau să solicitați o copie.

 

De asemenea, aveți dreptul de a primi datele care vă privesc pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, comun și care poate fi citit de aparate. Puteți transmite aceste date personal sau vă pot fi transmise către alte entități. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul, atunci când este furnizat, în orice moment și fără a aduce atingere legalității prelucrării bazate pe consimțământul dat anterior retragerii.

 

De asemenea, aveți dreptul de a face apel la o autoritate de supraveghere pentru protecția datelor responsabilă pentru locul în care locuiți, lucrați sau pentru situația în care a avut loc o presupusă încălcare. Vă informăm că solicitările de ștergere a datelor sunt supuse cerințelor legale în vigoare de reținere a documentelor impuse nouă prin legi și reglementări, dacă este cazul. Vă puteți exercita oricând drepturile trimițând un e-mail la adresa menționată mai sus.

 

  1. MODIFICĂRI ADUSE ACESTEI POLITICI

Ne rezervăm dreptul de a modifica măsurile noastre de securitate și de protecție a datelor dacă acest lucru devine necesar ca urmare a dezvoltărilor tehnice. În aceste cazuri, vom adapta, de asemenea, informațiile noastre privind protecția datelor cu caracter personal în consecință. Prin urmare, vă rugăm să rețineți versiunea actuală a declarației noastre privind protecția datelor cu caracter personal. Vă vom comunica orice modificări, acolo unde este cazul.

 

  1. OPERATORUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL, RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR, PERSOANA DE CONTACT PENTRU ÎNTREBĂRI, SUGESTII SAU RECLAMAȚII

Responsabilul cu protecția datelor este Nimród Mike.

NTT DATA Romania S.A.,

Strada Constanța 19-21,

Cluj – Napoca, Cluj, România

 

E-mail: data.protection@nttdata.com

Site web: www.nttdata.ro

 

În cazul unei reclamații, pe care NTT DATA România nu o poate rezolva, puteți depune reclamația dumneavoastră la următoarea adresă:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

Bld. G-ral Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod poștal 010336

București, România,

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Site web: www.dataprotection.ro

 

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați. În plus, ne puteți trimite informații, solicitări și sugestii de ștergere și corectare prin e-mail la: data.protection@nttdata.com sau prin scrisoare.