Clarvision: ERP

Un software ERP scalabil, accesibil, flexibil, dedicat companiilor cu specific de producție din România

Despre Clarvision ERP

Conceput și dezvoltat 100% în România, Clarvision ERP gestionează întregul proces de producție – de la tehnologia de producție, planificarea și execuţia comenzilor, până la transpunerea acestora în contabilitatea financiară și a costurilor. Clarvision ERP este un software scalabil şi flexibil ce dispune de flexibilitatea necesară pentru a se adapta nevoilor și specificului companiei dumneavoastră. Sistemul Clarvision este adresat tuturor companiilor de producție discretă din România.

Sistemul ERP asigură o planificare și urmărire exactă a producției, a stocurilor, a lanţului de aprovizionare, a costurilor și a fluxului de numerar, a termenelor de livrare și onorare a comenzilor către clienții dumneavoastră, în parametri optimi. Clarvision ERP oferă o bază de date armonizată care creează valoare de business prin conectarea detelor tranzacționale, IoT sau Big Data, procesarea și dispunerea lor în timp real în formate customizabile.

Cu ajutorul sistemului Clarvision ERP:

Stoc și supply chain
Acces în timp real la situaţia stocurilor, evitaţi stocurile supradimensionate și redundante optimizând lanţul de aprovizionare

Costing & bugetare
Planificaţi și urmăriţi fluxul de numerar și activitatea bugetară la nivelul dorit de detaliere pe centre de cost, comenzi, proiecte

Loializare
Rămâneți mereu aproape de clienții dumneavoastră, onorând comenzile acestora și respectând întotdeauna termenele de livrare stabilite

Contabilitate
Simplificați considerabil activităţile de contabilitate financiară şi de gestiune, precum şi evidenţa imobilizărilor

Pricing
Ajustaţi preţurile ţinând cont de costurile efective şi de cea mai bună ofertă a furnizorilor

HR
Optimizați managementul resurselor umane, având inclusiv informații concrete asupra eficienței fiecărui loc de muncă

QAD
Îmbunătățiți managementul calităţii și trasabilitatea fabricaţiei produselor

Planning
Optimizaţi și planificaţi producţia în detaliu în concordanţă cu prioritatea comenzilor

Control
Supravegheați respectarea normelor de timp şi de consum/cost

De ce clienții aleg implementarea Clarvision ERP


Expertiza echipei de implementare și experiența de peste 20 ani demonstrată în proiecte de implementare similare

Portofoliul nostru cuprinde peste 350 de proiecte de implementare în Romania efectuate cu succes.

Este o soluție de nișă

Acest software ERP pentru producție este dezvoltat conform specificului ariei de business pe care o deservește. Clarvision ERP tratează în detaliu fiecare flux și proces din cadrul companiilor cu specific de producție, acoperind toate provocările întâmpinate în gestiunea afacerii dumneavoastră.

Metodologie de implementare ca sumă a celor mai bune practici în domeniu

Cristalizată în peste 350 de proiecte de implementare software ERP în fabricile din România, metodologia de proiect cuprinde 5 etape clare, măsurabile, fiecare finalizându-se cu acceptanța clientului. Cu siguranță cea mai importantă etapă este concepția, cea mai consumatoare de timp este migrarea datelor și cea mai așteptată este GoLive-ul.

Este dezvoltat în România pentru piața românească

Ținând cont de specificul național, de modurile de abordare specifice și de nevoile clienților noștri.

Contribuie la responsabilizarea utilizatorilor și la o mai bună organizare a activității acestora

Clarvision ERP permite configurarea și implementarea propriilor proceduri de organizare, optimizare procesuală și control al fluxurilor interne. Alături de echipa noastră, maparea proceselor de lucru aduce mereu posibilități noi de optimizare a eficienței business-ului.

Creat și dezvoltat continuu împreună și pentru clienții noștri

Clarvision ERP este mereu adaptat cerințelor și nevoilor clienților noștri. Sugestiile aduse de partenerii noștri contribuie la dezvoltarea și îmbunătațirea continuă a sistemului nostru.

Mentenanță și suport respectând cele mai înalte standarde în domeniu

Trasabilitatea incidentelor, monitorizarea ticketelor, acces la baza de date a soluţiei acordate, la suportul de curs sau la soluţii privind modelări standardizate sunt doar o parte din beneficiile sistemului de ticketing ClarvisionServiceDesk.

Se adaptează ușor noilor strategii de dezvoltare ale companiei

Fiind un program informatic modular de tip multicompanie este adaptabil oricărei provocări ale afacerii dumneavoastră prin implementarea unor module noi sau prin configurarea noilor societăți gestionate.

Management integrat

production flow clarvision erp software de productie

Management integrat

flux gestiune productie Clarvision software erp

Vrei să afli mai multe despre modulul Clarvision ERP ?

Contactează-ne acum