Clarvision: Electronic Data Interchange

Pentru furnizori, distribuitori și parteneri

Despre Clarvision EDI

Sunteți sau doriți să deveniți furnizor pentru Dacia, Renault, Dedeman, Ikea, Hornbach, Praktiker, Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, etc., interfețele existente dintre Clarvision şi soluţiile EDI vor fi adaptate cu ușurință nevoilor specifice business-ului dumneavoastră.

Noile provocări necesită noi soluții: marile companii de producție, retail sau distribuție procesează zilnic un volum foarte mare de documente în relația cu partenerii lor. Platformele EDI (Electronic Data Interchange) oferă soluția: procesarea comenzilor și a documentelor de livrare fără intervenție umană. Eliminarea erorii umane și creșterea vitezei de comunicare sunt doar două din avantajele acestei tehnologii.

Păstrați competitivitatea
în piață și adaptarea la cerințele acesteia

Customizați-vă soluția 
pe nevoile dumneavoastră

Reduceți volumul de muncă
și costurile prin automatizare și integrare

Transferați rapid
informații și raportați date automat

O platformă pentru transfer de date între furnizori, clienți și parteneri, prin care se elimină efortul birocratic. Companiile care procesează un volum foarte mare de documente apelează la tehnologiile EDI pentru a minimiza volumul de muncă și pentru a elimina erorile, reducând astfel costurile dramatic.

Fiindcă toate companiile mari impun utilizarea EDI, de multe ori acesta fiind criteriul principal de decizie în păstrarea sau schimbarea unui furnizor/partener, Clarvision ERP vine astfel în întâmpinarea clienților săi, integrând diverse interfețe cu diferite platforme EDI. În fiecare proiect, echipa Clarvision se dedică identificării și implementării soluției optime pentru nevoile dumneavoastră.

Vrei să afli mai multe despre modulul EDI ?

Contactează-ne acum