Platforme EDI

Colaborare digitală cu furnizorii, distribuitorii și partenerii dumneavoastră

Despre Electronic Data Interchange

O platformă pentru transfer de date între furnizori, clienți și parteneri, prin care se elimină efortul birocratic. Companiile care procesează un volum foarte mare de documente apelează la tehnologiile EDI pentru a minimiza volumul de muncă și pentru a elimina erorile, reducând astfel costurile dramatic.

Fiindcă toate companiile mari impun utilizarea EDI, de multe ori acesta fiind criteriul principal de decizie în păstrarea sau schimbarea unui furnizor/partener, Clarvision ERP vine astfel în întâmpinarea clienților săi, integrând diverse interfețe cu diferite platforme EDI. În fiecare proiect, echipa Clarvision se dedică identificării și implementării soluției optime pentru nevoile dumneavoastră.

Păstrarea competitivității pe piață și adaptarea la cerințele acesteia.

Soluție customizată pentru nevoile dumneavoastră.

Reducerea volumului de muncă și a costurilor prin eliminarea erorii umane.

Transferul rapid de informații și raportare automată.

Noile provocări necesită noi soluții: marile companii de producție, retail sau distribuție procesează zilnic un volum foarte mare de documente în relația cu partenerii lor. Platformele EDI (Electronic Data Interchange) oferă soluția: procesarea comenzilor și a documentelor de livrare fără intervenție umană. Eliminarea erorii umane și creșterea vitezei de comunicare sunt doar două din avantajele acestei tehnologii. Doriți să deveniți furnizor pentru Dacia, Renault, Dedeman, Ikea, Hornbach, Praktiker, Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, etc., interfețele existente dintre Clarvision şi soluţiile EDI vor fi adaptate cu ușurință nevoilor specifice business-ului dumneavoastră.