EDI (Electronic Data Interchange)

Promovați colaborarea cu partenerii dumneavoastră la următorul nivel: cel digital.

Despre soluția EDI

Prin tehnologia EDI transferul de date are loc prin intermediul unor platforme, o mare parte din efortul birocratic fiind astfel eliminat. Companiile care procesează un volum mare de documente apelează la tehnologiile EDI pentru a minimiza volumul de muncă și penru a elimina erorile, reducând astfel dramatic costurile. Ca urmare toate companiile mari, care proceseaza un volum mare de documente,  impun utilizarea

acestei tehnologii, de multe ori acesta fiind criteriul principal de decizie pentru păstrarea sau schimbarea unui furnizor. Clarvision ERP vine atfel în întâmpinarea clienților săi integrând diverse interfețe cu diferite platforme EDI. În fiecare proiect echipa Clarvision se dedică complet în identificarea și implementarea soluției optime pentru nevoile dumneavoastră.

Păstrarea competitivității pe piață și adaptarea la cerințele acesteia.

Soluție customizată pentru nevoile dumneavoastră.

Reducerea volumului de muncă și a costurilor prin eliminarea eroriii umane.

Transferul rapid de informații și raportare automată.

Noile provocări necesită noi soluții: marile companii de producție, retail sau distribuție procesează zilnic un volum imens de documente, în relația cu partenerii lor. Platformele EDI (Electronic Data Interchange) oferă soluția: procesarea comenzilor și a documentelor de livrare fără intervenție umană. Eliminarea erorii umane și creșterea vitezei de comunicare sunt doar două din avantajele acestei tehnologii. Doriți să deveniți furnizor pentru Dacia, Renault, Dedeman, Ikea, Hornbach, Praktiker, Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, etc. Interfețele existente dintre Clarvision si soluţiile EDI vor fi adaptate cu ușurință nevoilor specifice dumneavoastră.