1. Prin utilizarea acestui website, sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare
Accesul și utilizarea site-ului clarvision.ro sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptaţi automat termenii și condiţiile de mai jos.

2. Website-ul clarvision.ro
Termenii și condiţiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informaţii pe website. Clarvision.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Clarvision.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conţinutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informaţiile necesare. Clarvision.ro este o colecţie de date despre serviciile și produsele oferite de SC NTT DATA Romania SA.

Pentru ca clarvision.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectaţi următorii termeni de utilizare:
WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR ÎN INTERES PERSONAL ŞI NON-COMERCIAL.
NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMAŢIE (text, poze, video, sau orice alt material) FĂRĂ A OBŢINE ÎN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
NU SE VOR MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, ÎN AFARĂ DE PĂRŢILE UNDE AVEŢI LEGAL ŞI PRESTABILIT ACCES.
NU VEŢI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMAŢII CARE POT INDUCE ÎN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
SE VOR RESPECTA TERMENII ŞI CONDIŢIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Clarvision.ro nu își asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată.
În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteţi de acord să nu folosiţi nici un program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website.

4. Drepturile proprietăţii intelectuale
Conţinutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informaţional. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică Clarvision.ro . Sunteţi de acord să nu folosiţi, copiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial.
Clarvision.ro își rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.

5. Publicarea de informaţii de către utilizator
Clarvision.ro permite utilizatorilor înregistraţi să posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum și găzduirea lor. Clarvision.ro nu garantează confidenţialitatea acestor materiale.
Veţi fi singurul răspunzător de materialele postate. Sunteţi de acord să nu postaţi materiale care încalcă dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu fie obscene, pornografice, ameninţătoare, care să instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care să violeze vreo lege, materiale publicitare. Clarvision.ro va înlătura materialele care încalcă acești termeni și condiţii, fără vre-un avertisment în prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce încalcă aceste condiţii, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată, urmând ca utilizatorul să solicite reactivarea contului. Clarvision.ro are dreptul de a verifica și a decide dacă materialele postate încalca sau nu acești termeni și condiţii.

Sunteţi conștient și de acord că postând materiale pe acest website, acordaţi către Clarvision.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, închirierea, împrumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. Clarvision.ro permite folosirea materialelor doar în interes personal, informaţional și non-comercial.

6. Limitarea răspunderii
Clarvision.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsă de acurateţe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor și condiţiilor
Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoștință și sunteţi de acord cu termenii și condiţiile prezentate în această pagină.

8. Politica de confidenţialitate
Toate informaţiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidenţiale; Clarvision.ro nu va folosi aceste informaţii decât în scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.