Clarvision Cloud

Clarvision ERP disponibil atât on-premise cât și în cloud

Cloud

Odată cu apariția tehnologiilor cloud, organizațiile nu mai sunt constrânse de cheltuielile ridicate, costurile de suport tehnic și de mentenanță a sistemelor hardware.

Clarvision ERP oferă utilizatorilor săi posibilitatea implementării sistemului în cloud. Această opțiune vă permite să utilizați soluția fără investiții suplimentare și costisitoare precum hardware sau licențe. Prin Clarvision Cloud puteți beneficia de toate funcționalitățile soluției noastre ERP fără a trece prin efortul de instalare on-premise.

Puteți implementa soluția ERP, testa în ce măsura aceasta este potrivită pentru afacerea dumneavoastră și decide oricând să treceți la implementarea locală a sistemului.

Prin Clarvision Cloud beneficiați de toate funcționalitățile pe care Clarvision ERP le oferă eliminând astfel provocările si efortul administrării unui server local

Costurile implica doar abonamentul lunar de utilizare, oferindu-vă flexibilitatea de a schimba sistemul daca acesta se dovedește a fi nepotrivit pentru business-ul dumneavoastră

Beneficiați de un serviciu la o calitate superioară, puteti realiza economii substanțiale si atinge o mai mare flexibilitate, scalabilitate și continuitate a afacerii.

Data Center-ul este localizat în Cluj-Napoca și este supus legislației europene

Reducerea costurilor prin eliminarea costurilor de hardware

Flexibilitate și accesibilitate a informației