Maximizează producția cu MES

Află cum să asiguri planificarea, monitorizarea și continuitatea producției, să previi creșterea costurilor și chiar să le micșorezi doar prin urmărirea eficienței echipamentelor.

Clarvision Manufacturing Execution System

Aplicația te ajută să reduci timpul de fabricație și de livrare, previne planificarea neconformă pe echipamente și oameni și reduce pierderile la minim prin calcularea cantității necesare de producție în funcție de gradul de rejecție.

Nu mai trebuie să stai cu ochii pe echipamente și oameni!

Clarvision MES monitorizează procesele de producție în timp real și documentează evenimentele intervenite în procesul de producție, cum ar fi utilizarea timpului și a cantităților conforme și neconforme produse. Planificarea producției se poate realiza atât pe baza eficienței echipamentelor cât și pe baza eficienței și a gradului de competențe al angajaților pe echipamente.

Ușor de utilizat de oricine! Nu ai nevoie de angajați noi!

Aplicația este gândită pentru oamenii din fabrică, astfel încât să poată fi utilizată atât de operatorii de utilaje, cât și de ingineri, planificatori, manageri de calitate, producție sau mentenanță și de către directorul de producție și directorul general, care văd indicatorii înregistrați în aplicație și rezultatele de la utilaje.

Maximizează producția în doar 2 luni!

Prioritizează comenzile și planifică producția în funcție de calendarul echipamentelor. Reduci timpul alocat prelucrării tehnologiilor pentru realizarea unui produs doar prin copierea fișei tehnologice.
Ai control asupra randamentului fluxului de producție în baza timpului de ciclu definit.
Printr-o metodă aparent simplă, cu ajutorul unei singure aplicații, livrarea comenzilor, forța de muncă și menținerea sub control a costurilor nu mai sunt o problemă zilnică.

Ești utilizator Clarvision ERP ?

Ești utilizator Clarvision ERP ? Aplicația este integrată nativ cu Clarvision ERP de unde poți importa comenzile de producție ce urmează a fi gestionate. Ești notificat dacă planifici producția prea repede comparativ cu programarea din Clarvision sau dacă ești în întârziere. Poți face simulări înainte de planificarea producției, ceea ce te ajută să elimini posibile erori de prioritizare a comenzilor.

Nu ești utilizator Clarvision ERP ?

Vei putea să creezi fișele de producție în Excel și comenzile astfel încât să nu fie necesară integrarea unui ERP în utilizarea MES-ului.