Pe o piață dinamică și în contextul în care firmele aleg să devină tot mai competitive și mai puternice, existența unor soluții care să susțină creșterea, să integreze afacerile și să optimizeze procesele este esențială. Din acest motiv liderii din industria mobilei, Aramis Invest, Taparo și Ecolor au ales soluțiile NTT DATA Romania pentru gestiunea activităților companiei.

Având ca scop luarea unor decizii sănătoase și productive de business, care să fie susținute de date corecte, obținute în timp real, cei trei exportatori de mobilă au căutat o soluție software scalabilă, flexibilă și ușor de utilizat care să optimizeze procesului de producție, pe de-o  parte, și  pe de altă parte care să gestioneze zona de resurse umane și salarizare. Soluțiile în acest sens au venit prin implementarea Clarvision ERP și Clarvision Salarizare. Având expertiza necesară, consultanții NTT DATA România au contribuit la automatizarea proceselor operaționale și de gestiune, au optimizat producția conform cerintelor clienților și au adaptat  sistemul la nevoile acestora, sprijinind astfel trendul de creștere al companiilor.

Clarvision a crescut împreună cu clienții și utilizatorii săi; suntem în continuare alături de ei și ne păstrăm flexibilitatea în a modela mereu serviciile și soluțiile noastre pentru a răspunde provocărilor de business tot mai diverse. Acest lucru este confirmat de rezultatele studiului derulat în acest an, conform căruia mai mult de 88% dintre companiile ce utilizează sistemul ERP Clarvision se declară mulțumite și foarte mulțumite de funcționalitățile acestuia și de calitatea suportului oferit de echipă.

În ceea ce privește sistemul Clarvision ERP, NTT DATA România își propune un focus pe digitalizare în direcția inter-conectivității device-urilor și soft-urilor, în principiu tot ceea ce înglobează conceptul inovativ de Industrial Internet of Things. Clarvision urcă astfel pe un drum cu tehnologie de ultima oră si va sta la baza viitoarei platforme digitale care va rula la aceleași standarde de calitate, dar mult mai vast ca și complexitate. Astfel vom oferi un sistem integrat de analiză rapidă a datelor pe bază de senzori, raportare și statistici și vom automatiza orice proces cu potențial în acest sens.

Viitorul alături de NTT DATA România promite, ca și până acum, inovații în permanență ce vor genera cifre de afaceri crescute în fiecare an. Și faptul că cei mai mari trei exportatori de mobilă din România utilizează Clarvision ERP este nu doar o confirmare a acestui obiectiv ci și o onoare pentru noi.

Sunt la fel de mândră de reușita lor ca și de a noastră. Și știu că productivitatea este ținta clienților noștri. De aceea ne îndreptăm cu Clarvision spre conectivitate, integrare și automatizare. – Maria Metz, Deputy CEO, NTT DATA România