Anul 2017 a marcat un moment important pentru echipa Clarvision, produsul Clarvision ERP împlinește 15 ani de existență pe piața națională. Totul a debutat în anul 2002 când echipa managerială a companiei a decis realizarea unui produs, special conceput pe specificul și nevoile pieței românești. Proiectul de realizare a acestuia precum și munca efectivă de dezvoltare, au fost activități care au marcat evoluția companiei reprezentând centrul principal de greutate al acesteia din primii ani de existență.

Începutul anului 2002 a marcat lansarea produsului, iar în momentul de față Clarvision ERP sprijină activitatea zilnică și facilitează munca a peste 180 de companii din România din peste 20 de ramuri industriale diferite. Astăzi Clarvision ERP reprezintă alegerea de top în ceea ce privește eficientizarea activităților companiilor cu profil de producție din România. 30 de angajați specializați în acest domeniu, cu o vastă experiență de muncă de profil, asigură constant un nivel înalt de satisfacție în rândul clienților, prin oferirea unor servicii complete și complexe de planificare, analiză, proiectare, dezvoltare, testare, implementare, mentenanță și suport.

Acum 10 ani compania de cercetare și consultanță în IT – IDC cataloga sistemul Clarvision ERP ca fiind unul dintre cele mai bune sisteme ERP din țară. În cei 15 ani sistemul și-a păstrat această poziție și a consolidat-o, fiind în prezent perceput drept sistemul optim pentru segmentul companiilor de producție din țară.

Care este cheia succesului? O echipă de top, care se remarcă prin pregătire de specialitate în domeniul tehnic și economic, susținută de experiența solidă acumulată în firmele românești de producție cu profil industrial. Toate aceste atribute, alături de munca în echipă și colaborarea strânsă a colegilor, constituie fundamentul competitivității soluției Clarvision în piața sistemelor ERP din România. În cadrul echipei se regăsesc aceiași oameni care au scris înca primele linii de cod al programului. Această constanță a echipei a dus la sedimentarea unui know-how stabil și solid, dându-ne ocazia formării unei echipe de specialiști în domeniul vânzărilor, consultanței, developmentului, managementului de proiect și al managementului tehnic.

După 15 ani produsul Clarvision ERP se află în continuă dezvoltare, având în plan următorul pas spre IIoT (Industrial Internet of Things), cautând mereu simplificarea activităților companiilor pe care le deservește și adaptarea soluției la cerințele actuale ale pieței și a tendințelor în materie de tehnologii.

Clarvision ERP în cifre:

  • un produs 100% românesc
  • 15+ ani de experiență
  • 30+ membri în echipă
  • 180+ implementări de succes
  • 20+ ramuri industriale
  • 2,000+ utilizatori Clarvision
  • 100,000+ salariați gestionați prin Clarvision
  • dezvoltat pe tehnologiile Microsoft SQL Server și .NET