Abordarea modelelor de business este principala premisă pentru satisfacția clienților în utilizarea unui sistem ERP. Clienții caută excelența atât în consultanța oferită, cât și în adaptarea la nevoile lor și, mai mult, seriozitate în suportul post implementare. Experiența de folosire a soluției ERP împreună cu serviciile de suport sunt principalele motive pentru care clienții recomandă un astfel de produs.

9 din 10 clienți Clarvision recomandă soluția ERP, mulți dintre ei fiind partenerii noștri de peste 15 ani.

Pentru peste 200 de clienți, Clarvision oferă suport 24/7 și o aplicație dedicată pentru tickete, precum și un SLA de rezolvare de 48 de ore. Colegii noștri din departamentul de suport oferă un mediu profesionist în care clientul găsește toate instrumentele de care are nevoie pentru a depăși obstacolele ce apar într-un business în continuă transformare.

Echipa Clarvision, atât cea de consultanță și implementare, dar și cea de suport, este compusă din experți din industrii producătoare, precum industria mobilei, a confecțiilor metalice, auto și altele. Echipa este in continuă expansiune pentru a putea să asigure nivelul de calitate și promptitudine la standarde internaționale.

NTT DATA oferă pe tot ciclul de viață al unui business diverse segmente de expertiză: consultanță, audit, design, inovație, soluții si servicii, precum și customizări și integrare, formând un mozaic ce reușește să livreze rezultate performante în fiecare etapă a proiectului.

Clienții beneficiază de un suport ce survine sub trei forme: sprijin tehnic în procesele lor de business și în utilizarea soluției, susținere profesională de la experți în HR în gestiunea personalului și suport adaptiv de implementare cu privire la continua tranziție legislativă din România. Mai mult, oferim formulare specifice, cu care se fac declarații de venit, impozite și alte documente legale, actualizate conform legilor în vigoare.

Transparență și expertiză în evaluare, eficiență și agilitate în livrare, competență și promptitudine în suport. Realitatea acestor principii se reflectă chiar în aplicarea lor cu succes în propria companie. Clarvision oferă în mod proactiv siguranță clienților deja fideli, iar celor noi, motive de fidelizare. Dar cel mai important, oferă fiecărui client performanță.

Competiția în România crește tot mai mult, indiferent de ramura industrială; iar companiile, de la IMM-uri, până la cele de dimensiuni mari sau multinaționale, au nevoie de sprijin și suport în derularea proceselor de business într-un mod performant și cu creștere sustenabilă. Iar NTT DATA se diferențiază nu doar prin rolul său de integrator și multitudinea de competențe ale experților săi pe multiple tehnologii, ci mai ales prin modul în care abordează tocmai aceste procese. Fiindcă, dincolo de cifre, compania constă din oamenii care, sunt mândră să pot spune, au în centrul preocupării lor clienții și dorința de a livra calitate la nivelul și sistemul de referință japonez, pe care compania noastră îl are în ADN” – Anca Moldovan, Product Marketing Manager, NTT DATA Romania