Tehnologia în cifre

#ClarvisionDigitalFactory

Tehnologiile noi schimbă profund felul în care companiile fac business, reprezentând un catalizator pentru noi modele de business în producție, transport, IT, public service, HoReCa sau sănătate. Pentru îmbunătățirea produselor/serviciilor și pentru a livra clienților experiențe superioare calitativ, organizațiile resimt tot mai mult nevoia unei infrastructuri IoT.

Aplicațiile inteligente bazate pe computere cognitive, inteligență artificială și machine learning  reprezintă următorul val de tehnologie care transformă modul în care consumatorii și întreprinderile lucrează, învață și se joacă. Un studiu IDC arată că veniturile globale pentru sistemele informatice cognitive și artificiale au ajuns la 12,5 miliarde USD în 2017, o creștere de 59,3% față de 2016, iar pentru anul 2019 prevede o creștere la 26,7 mld, urmând să depășească, până în 2021, pragul de 50 mld.

Soluțiile cognitive și AI vor continua să vadă investiții semnificative în corporații în următorii câțiva ani, atingând un CAGR (rată anuală compusă de crestere) de 54,4% până în 2020, când veniturile vor fi mai mari de 46 mld USD.* Găsiți aici mai multe detalii despre implicațiile acestor tehnologii și modul în care ele dau noi direcții de business.

Dispunând de resursele și know-how-ul tehnologic necesar dezvoltării și implementării customizate ale unor soluții inteligente, NTT DATA Romania, Trusted Global Innovator, umple perfect rolul partenerului în inovație de care un business are nevoie pentru a atinge excelență în performanță.

#DigitalFactory aduce soluții care optimizează procesele de producție și business prin automatizare. Aici, sistemele RPA (Robot Process Automatization) și sistemele ERP (Enterprise Ressource Planning) funcționează structural pe baza tehnologiilor de analiză de baze Big Data – stocare și analiză on edge, Machine Learning (învățare și reproducere de tipare) și Inteligență Artificială (decizii inteligente) pentru a concretiza ușor conceptul de #ClarvisionDigitalFactory, care până acum câțiva ani aparținea doar viitorului.

*Sursa: International Data Corporation research, 2017-2018