Clarvision™: suita se reinventează după 20 ani de excelență în managementul producției

Anul 2021 marchează lansarea unei soluții mature, în care NTT DATA a investit 3 milioane de euro. ClarvisionTM Business Suite este o soluție integrată de aplicații pentru managementul eficient al business-ului. Împreună cu soluțiile satelit, Clarvision ERP gestionează întregul proces de producție – de la tehnologia de producție, planificarea și execuţia comenzilor, până la transpunerea acestora în contabilitatea financiară și a costurilor.   

Despre ClarvisionTM:

 • Conceput şi dezvoltat 100% în România
 • +20 ani de experiență
 • +60 colegi dedicați
 • +400 implementări de succes
 • +20 ramuri industriale
 • +2,000 utilizatori
 • +100,000 salariați gestionați
 • 96% clienți multumiți
 • Susținută de compania japoneză de telecomunicații Nippon Telegraph and Telephone (NTT)

Clarvision™ a luat naștere în 2002, când s-a decis realizarea unui produs dedicat companiilor de producție din România. Sistemul ERP asigură planificarea și urmărirea exactă a producției, a stocurilor, a lanţului de aprovizionare, a costurilor și a fluxului de numerar, a termenelor de livrare și onorarea comenzilor către clienți în parametri optimi. Suita a fost remodelată permanent pentru a răspunde nevoilor unui portofoliu de peste 200 clienți și încorporează 20 ani de feedback și inovație industrială japoneză (LEAN), respectiv germană (5S).

Cu peste 20 ani experiență pe piața românească de software, ClarvisionTM Business Suite reprezintă alegerea ideală pentru eficientizarea activităților companiilor de producție. Clarvision ERP stă la baza activității zilnice a 200 de companii din peste 20 de ramuri industriale precum construcții de mașini și utilaje, prelucrarea lemnului, linii de producție de unelte, mobilă, materiale de construcții, blocuri hidraulice, produse de mecanică, plastic și cauciuc.

În toate aceste industrii activează firme care au decis să mizeze pe automatizare, optimizare și progres alături de ClarvisionTM. În momentul de față 9 din 10 clienți ClarvisionTM recomandă soluția ERP, iar majoritatea colaborează cu noi de peste 15 ani.

Clienții noștri se clasează în primele locuri ca profit în România și printre aceștia se află inclusiv companii cu 90 ani de experiență. Companii precum AVIVA, Asco Tools, Trinom, RG Holz, Electromecanica Ploiești au dezvoltat un parteneriat excelent și durabil cu NTT DATA Romania.

În cadrul NTT DATA Romania considerăm că inovația este motorul care propulsează progresul business-urilor într-o nouă eră. De aceea, în perioada 2019-2021 am investit 3 milioane EUR în reinventarea ClarvisionTM Business Suite, modularizarea ei și creșterea responsivității la piață. La baza investiției au stat analiza extensivă a nevoilor clienților actuali și potențiali, precum și feedback-ul din industriile deservite. Ne-am propus lansarea unei soluții mature și versatile, user-friendly și integrabile nativ cu soluțiile existente, dar și cu tehnologii digitale pentru automatizare și eficientizare: Internet of Things (IoT), Blockchain și Robot Process Automation (RPA).

De la comandă până la livrare, Clarvision ERP s-a reinventat alături de soluții satelit precum Warehouse management (WMS), Salesforce Automation (SFA), Manufacturing Execution System (MES), HR Self-Service Portal și altele.

“În toamna aceasta vom lansa o gamă nouă de produse și servicii, care vin în completarea unei versiuni mai performante de Payroll și ERP. Viziunea Clarvision este să aducem valoare și pe piețele internaționale în viitorul apropiat. Ne propunem să dezvoltăm și un portofoliu de produse stand-alone, atât software cât și embedded, care să deservească tot mai bine nevoile clienților noștri.” – Adela Negru, COO NTT DATA Romania

De ce aleg clienții implementarea Clarvision ERP:

 • +20 ani de experiență demonstrată
 • Este o soluție de nișă conform specificului ariei de business
 • Metodologie de implementare în 5 etape cristalizată în +400 proiecte
 • Este dezvoltată în România pentru piața românească
 • Responsabilizează utilizatorii și optimizează organizarea activităților acestora
 • Reimaginată și dezvoltată continuu cu și pentru clienți
 • Mentenanță și suport conform celor mai înalte standarde
 • Adaptabilitate la noile strategii de dezvoltare ale companiei

 

Despre NTT DATA Romania

NTT DATA Romania, parte a grupului NTT (Nippon Telegraph and Telephone), este un furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe cu o echipă de peste 2000 de specialiști în România și Serbia. Ca parte integrată a grupului NTT DATA, avem peste 130.000 de colegi în 50 de țări și ne mândrim cu posbilitatea de a accesa mereu informații sau tehnologii de ultimă oră și de a oferi clienților o vastă experiență în multiple domenii de interes.